lunes, 2 de junio de 2014

#‎ReferendumRealYa‬ ‪#‎ElReyAbdica‬ Guillotina València



Després de quasi 40 anys de posició privilegiada , favors incondicionals a l'OTAN , de ésser columna central de l'oligarquia espanyola amb els resultats que vivim actualment d'incompetència empresarial i destrucció de drets , el rei Joan Carles I ha decidit que era el moment d'abdicar .

 Serà que ha preferit assegurar-se els arranjaments llegals necessaris per traspassar els poders a Felipín ara que la dreta té majoria absoluta no sigui que en la pròxima legislatura tinguin majoria les esquerres unides en un front comú ?

 Una família reial desacreditada s'ha ajuntat amb un govern neoliberal il · legítim i en ple efecte pànic de l'estat espanyol en veure que les esquerres s'estan atrevint a votar en massa i que els feligresos del vot bipartidista s'abstenen de la seva obligació principal, que és votar el seu partit , ha decidit que ja és hora de rentar-se la cara . I ja de pas tenir els mitjans de comunicació ocupats amb lloances a la falsa transició democràtica , estratègies mediàtiques de la por davant dels " extremismes " , llançar llorers a la figura del rei , sí el puter assassí d'elefants , el mateix , i així de pas deixar de parlar d'IU , Podem i la resta de formacions que s'atreveixen a contrariar els dictats del mercat no sigui que en les pròximes generals hi hagi majoria d'esquerres .

REUTERS / Heino Kalis


 I és que cal recordar que aquest simpàtic gandul no té problemes a l'hora de defensar uns empresaris irresponsables a amèrica llatina , no té inconvenient a faltar al respecte a la sobirania de governs antiimperialistes , ni té objeccions a ajudar a l'OTAN en els seus guerres pel món .

 A més va arribar la crisi econòmica , una crisi que la mateixa oligarquia espanyola generada al voltant de les relacions de la família reial i plena d'empresaris del pelotazo no va saber afrontar per no estar a l'altura. Gràcies a ells , els emprenedors , ia les mesures adoptades pels seus governs , estem amb aquests nivells d'atur i pobresa , tenim la indústria tira uns guineus , vam esclatar en el boom immobiliari i hem de veure com el rei i la seva camarilla es passegen pel món de genolls suplicant inversions a Espanya , la marca espanya .

 Ha estat curiós veure el mateix que li va dir a Chávez que callés suplicar a Veneçuela , Rússia , Emirats Àrabs i Aràbia Saudita per una mica d'inversió i confiança en uns empresaris a llegües vista corruptes , malgastadors , irresponsables i poc eficients .

 Mentrestant a l'estat espanyol porres, pilotes , criminalització mediàtica i negació de futur als més joves ia la població desprotegida sobrevivint en precarietat . Això sí amb uns discursets per la nit de Nadal molt conciliadors i patriarcals .

 Doncs miri vostè , ni ho volíem amb les seves mentides ( herència franquista , colpista del 23F i imperialista de l'OTAN ) , ni volem al seu fill .




VOLEM DEMOCRÀCIA

Hem perdut la por , hem omplert el recipient de la paciència , ens hem carregat de dignitat i no pensem parar fins que aconseguim una democràcia de veritat , on els nostres drets siguin garantits , on la banca estigui controlada pel poble i les seves institucions democràtiques , on la relació dels pobles d'Espanya amb l'estranger siguin de pau i cooperació sense explotació , on cap ésser humà sigui il · legal , on les prioritats les estableixi la majoria , on la constitució la defineixi el poble sobirà , on cap partit ni persona estigui per sobre del poble , ni el rei .

La por està canviant de bàndol i se us nota . Nosaltres ho vam celebrar bé alegres malgrat les nostres dures condicions de vida .

Així que davant la notícia de l'abdicació del rei aquí tenen senyors la resposta a València , d'acord amb la resta de ciutats de l'estat , que se'n vagin, que ens deixin en pau , que ens deixin tornar, que volem el poder , que no ens creiem la seva pantomima : al rei , guillotina ( simbolisme de cessament total de la seva institució )





Salut i república !

No hay comentarios:

Publicar un comentario